1/4
Devotional Mantras in Tamil screenshot 0
Devotional Mantras in Tamil screenshot 1
Devotional Mantras in Tamil screenshot 2
Devotional Mantras in Tamil screenshot 3
Devotional Mantras in Tamil Icon

Devotional Mantras in Tamil

bngsapps
Trustable Ranking IconOfficial App
1K+ਡਾਊਨਲੋਡ
3.5MBਆਕਾਰ
Android Version Icon4.2.x+
ਐਂਡਰਾਇਡ ਵਰਜਨ
1.0(05-06-2017)ਤਾਜ਼ਾ ਵਰਜਨ
-
(0 ਸਮੀਖਿਆਵਾਂ)
Age ratingPEGI-3
ਡਾਊਨਲੋਡ ਕਰੋ
ਵੇਰਵਾਸਮੀਖਿਆਵਾਂਵਰਜਨਜਾਣਕਾਰੀ
1/4

Devotional Mantras in Tamil ਦਾ ਵੇਰਵਾ

UNIQUE Features:

- Create your list of stotras for easy read.

- Request a stothra you needed.

- Highest number of stotras in single app


All stothras

easy-to-read format on any mobile device

This app has all stothras to read daily.


List of Stothras:

FULL LIST:

-----------------

ஶிவாஷ்டகம்

சம்த்ர ஶேகராஷ்டகம்

காஶீ விஶ்வ னாதாஷ்டகம்

லிங்காஷ்டகம்

பில்வாஷ்டகம்

ஶிவ பஞ்சாக்ஷரி ஸ்தோத்ரம்

னிர்வாண ஷட்கம்

தக்ஷிணா மூர்தி ஸ்தோத்ரம்

ருத்ராஷ்டகம்

ஜகன்னாதாஷ்டகம்

ஶிவ அஷ்டோத்தர ஶத னாமாவளி

கால பைரவாஷ்டகம்

தோடகாஷ்டகம்

ஶிவ ஸஹஸ்ர னாம ஸ்தோத்ரம்

உமா மஹேஶ்வர ஸ்தோத்ரம்

ஶிவ அஷ்டோத்தர ஶத னாம ஸ்தோத்ரம்

ஶிவ தாம்டவ ஸ்தோத்ரம்

த்வாதஶ ஜ்யோதிர்லின்க ஸ்தோத்ரம்

அர்த னாரீஶ்வர அஷ்டகம்

ஶிவ கவசம்

ஷிவ மஹிம்னா ஸ்தோத்ரம்

மன்யு ஸூக்தம்

ஶிவ மன்களாஷ்டகம்

ஶிவ ஷடக்ஷரீ ஸ்தோத்ரம்

ஶிவாபராத க்ஷமாபண ஸ்தோத்ரம்

தாரித்ர்ய தஹன ஶிவ ஸ்தோத்ரம்

ஶிவ புஜம்க ப்ரயாத ஸ்தோத்ரம்

னாராயண ஸூக்தம்

ஶ்ரீ வேம்கடேஶ்வர ஸுப்ரபாதம்

மதுராஷ்டகம்

ராம ரக்ஷா ஸ்தோத்ரம்

ஶ்ரீ வேம்கடேஶ்வர ஸ்தோத்ரம்

ஶ்ரீ வேம்கடேஶ மம்களாஶாஸனம்

ஶ்ரீ வேம்கடேஶ்வர ப்ரபத்தி

ஶ்ரீ விஷ்ணு ஸஹஸ்ர னாம ஸ்தோத்ரம்

க்றுஷ்ணாஷ்டகம்

ஶ்ரீ வேம்கடேஶ்வர அஷ்டோத்தர ஶத னாமாவளி

அச்யுதாஷ்டகம்

கோவிம்த னாமாவளி

பால முகுன்தாஷ்டகம்

ஶ்ரீ வேம்கடேஶ்வர வஜ்ர கவச ஸ்தோத்ரம்

விஷ்ணு ஷட்பதி

ஶ்ரீ ராம பன்ச ரத்ன ஸ்தோத்ரம்

னாராயண ஸ்தோத்ரம்

கோவிம்தாஷ்டகம்

லக்ஷ்மீ ன்றுஸிம்ஹ கராவலம்ப ஸ்தோத்ரம்

ஶ்ரீ ராமாஷ்டோத்தர ஶத னாமாவளி

ஶ்ரீ க்றுஷ்னாஷ்டோத்தர ஶத னாமாவலி

அனம்த பத்மனாப ஸ்வாமி அஷ்டோத்தர ஶத னாமாவளி

ಶ್ರೀ ವಿಷ್ಣು ಅಷ್ಟೋತ್ತರ ಶತ ನಾಮ ಸ್ತೋತ್ರಮ್

னாராயண கவசம்

கோபால க்றுஷ்ண தஶாவதாரம்

ஶ்ரீ ராம மம்களாஶஸனம் (ப்ரபத்தி ‌உ மம்களம்)

ஶ்ரீ ஸூக்தம்

துர்கா ஸூக்தம்

மஹா லக்ஷ்ம்யஷ்டகம்

ஶ்ரீ லக்ஷ்மீ அஷ்டோத்தர ஶதனாம ஸ்தோத்ரம்

ஶ்ரீ லலிதா ஸஹஸ்ர னாம ஸ்தோத்ரம்

கனக தாரா ஸ்தோத்ரம்

ஶ்ரீ மஹா லக்ஷ்மீ அஷ்டோத்தர ஶத னாமாவளி

ஶ்ரீ மஹிஷாஸுர மர்தினீ ஸ்தோத்ரம்

ஶ்ரீ அன்னபூர்ணா ஸ்தோத்ரம்

லலிதா பம்ச ரத்னம்

ஶ்ரீ துர்கா அஷ்டோத்தர ஶத னாம ஸ்தோத்ரம்

அஷ்ட லக்ஷ்மீ ஸ்தோத்ரம்

ஸரஸ்வதீ ஸ்தோத்ரம்

அஷ்டாதஶ ஶக்திபீட ஸ்தோத்ரம்

லலிதா அஷ்டோத்தர ஶத னாமாவளி

ஸரஸ்வதி அஷ்டோத்தர ஶத னாமாவளி

ஸர்வதேவ க்றுத ஶ்ரீ லக்ஷ்மீ ஸ்தோத்ரம்

துர்கா அஷ்டோத்தர ஶத னாமாவளி

ஶ்ரீ துர்கா னக்ஷத்ர மாலிகா ஸ்துதி

ஶ்ரீ துர்கா ஸஹஸ்ர னாம ஸ்தோத்ரம்

ஶ்ரீ லலிதா ஸஹஸ்ர னாமாவளி

னவ துர்கா ஸ்தோத்ரம்

ஶ்ரீ ஸரஸ்வதீ அஷ்டோத்தர ஶத னாம ஸ்தோத்ரம்

தேவீ அஶ்வதாடீ (அம்பா ஸ்துதி)

ஶ்ரீ மஹா கணேஶ பம்ச ரத்னம்

கணேஶ அஷ்டோத்தர ஶத னாமாவளி

கணேஶ அஷ்டோத்தர ஶத னாம ஸ்தோத்ரம்

கணேஶ கவசம்

கணேஶ ஷோடஶ னாமாவளி, ஷோடஶனாம ஸ்தோத்ரம்

கணபதி ககார அஷ்டோத்தர ஶதனாம ஸ்தோத்ரம்

கணபதி ககார அஷ்டோத்தர ஶத னாமாவளி

கணேஶ மஹிம்னா ஸ்தோத்ரம்

கணேஶ மம்களாஷ்டகம்

மஹா கணபதி ஸஹஸ்ரனாம ஸ்தோத்ரம்

கணேஶ த்வாதஶனாம ஸ்தோத்ரம்

ஹனுமான் சாலீஸா

ஆம்ஜனேய தம்டகம்

ஹனும அஷ்டோத்தர ஶத னாமாவளி

ஸூர்யாஷ்டகம்

ஆதித்ய ஹ்றுதயம்

ஆதித்ய கவசம்

ஸூர்ய கவசம்

ஷிரிடி ஸாயி பாபா ப்ராதஃகால ஆரதி - காகட ஆரதி

ஷிரிடி ஸாயி பாபா மத்யாஹ்னகால ஆரதி - மத்யாஹ்ன ஆரதி

ஷிரிடி ஸாயி பாபா ஸாயம்கால ஆரதி - தூப் ஆரதி

ஷிரிடி ஸாயி பாபா ராத்ரிகால ஆரதி - ஷேஜ் ஆரதி

ஸாயி பாப அஷ்டோத்தர ஶத னாமாவளி

ஸுப்ரஹ்மண்ய அஷ்டோத்தர ஶத னாமாவளி

ராகவேம்த்ர அஷ்டோத்தர ஶத னாமாவளி

லக்ஷ்மீ னரஸிம்ஹ அஷ்டோத்தர ஶத னாமாவளி

காயத்ரி அஷ்டோத்தர ஶத னாமாவளி

ஶ்ரீ ராமாஷ்டோத்தர ஶத னாம ஸ்தோத்ரம்

னவ க்ரஹ ஸ்தோத்ரம்

மம்த்ர புஷ்பம்

ஸுப்ரஹ்மண்ய அஷ்டகம் கராவலம்ப ஸ்தோத்ரம்

ஸுப்ரஹ்மண்ய பம்ச ரத்ன ஸ்தோத்ரம்

கம்கா ஸ்தோத்ரம்

ஶனி வஜ்ரபம்ஜர கவசம்

சம்த்ர கவசம்

ராஹு கவசம்

கேது கவசம்

ஶுக்ர கவசம்

புத கவசம்

அம்காரக கவசம் (குஜ கவசம்)

ப்றுஹஸ்பதி கவசம் (குரு கவசம்)


ENGLISH

1.Vishnu Sahasranamam

2.Lalitha Sahasranamam

3.Hanuman Chalisa and Aanjaneya Dandakam

4.Shiva Stuthi

5.Lingastakam

6.Bilwastakam

7.Shivastakam

8.Vishwanathastakam

9.Sai Baba Aarathis

10.Vinayaka Pancharatnam

11.Kala Bhairavastakam

12.Venkateshwara Suprabhatam

13.Govinda Namalu

14.Venkateshwara Stotram

15. Annapurna Ashtakam

16. Jyothirlingashtakam

17. Shiva Mahimna Stotram

18. Maha Laxmi Stotram

19. Ganapathi Sankata Nashana Stotram

20. Ganesha Mangalashtakam

21. Dwadasha Jyothirlinga Stotram

22. Rudrashtakam

23. Dharidrya Dahana Stotram

24. Shiva Panchakshari Stotram

25. Shiva Thandava Stotram

26. Ashtalaxmi Stotram

27. Mahishasura Mardhini Stotram

28. Lalitha Pancharatna Stotram

29. Achyutashtakam

30. Aditya Hrudayam

and

More more 100+

UNIQUE Features:

- Create your list of stotras for easy read.

- Request a stothra you needed.

- Highest number of stotras in single app


All stothras

easy-to-read format on any mobile device

This app has all stothras to read daily.


List of Stothras:

FULL LIST:

-----------------

Sivastakam

Camtra sekarastakam

Kasi visva natastakam

Linkastakam

Pilvastakam

Siva pancaksari Stotaram

Satkam nirvana

Murti taksina Stotaram

Rutrastakam

Jakannatastakam

Siva astottara namavali sata

Term pairavastakam

Totakastakam

Nama siva Stotaram sahasra

Uma mahesvara Stotaram

Sata astottara Stotaram nama siva

Siva tamtava Stotaram

Tvatasa jyotirlinka Stotaram

Ardha narisvara astakam

Siva armor

Shiv mahimna Stotaram

Manyu suktam

Siva mankalastakam

Siva sataksari Stotaram

Sivaparata ksamapana Stotaram

Siva tahana taritrya Stotaram

Siva pujamka Stotaram prayata

Narayana suktam

Sri vemkatesvara suprapatam

Maturastakam

Rama Raksha Stotaram

Sri vemkatesvara Stotaram

Sri vemkatesa mamkalasasanam

Sri vemkatesvara prapatti

Sri Vishnu sahasra Stotaram nama

Krusnastakam

Sata Sri vemkatesvara astottara namavali

Acyutastakam

Kovimta namavali

Bala mukuntastakam

Sri Vajra armored Stotaram vemkatesvara

Vishnu satpati

Stotaram Ratna Sri Ram Bansal

Narayana Stotaram

Kovimtastakam

Laksmi nrusimha Stotaram karavalampa

Sata Sri ramastottara namavali

Sata Sri krusnastottara namavali

Swami patmanapa anamta astottara namavali sata

ಶ್ರೀ ವಿಷ್ಣು ಅಷ್ಟೋತ್ತರ ಶತ ನಾಮ ಸ್ತೋತ್ರಮ್

Narayana armor

Gopala krusna tasavataram

Sri Rama mamkalasasanam (eg prapatti mamkalam)

Sri suktam

Durga suktam

Maha laksmyastakam

Sri laksmi astottara Stotaram satanama

Sri Lalitha sahasra Stotaram nama

Kanaka Tara Stotaram

Sata Sri Maha laksmi namavali astottara

Sri mahisasura martini Stotaram

Sri Annapurna Stotaram

Lalita pamca Ratnam

Sri Durga astottara sata Stotaram nama

Ashta laksmi Stotaram

Sarasvati Stotaram

Astatasa saktipita Stotaram

Lalita astottara namavali sata

Sarasvati astottara namavali sata

Sri laksmi Stotaram sarvateva kruta

Durga astottara namavali sata

Sri Durga naksatra Mallika stuti

Sri Durga sahasra Stotaram nama

Sri Lalita sahasra namavali

Durga nava Stotaram

Sata Sri nama Stotaram sarasvati astottara

Tevi asvatati (Amba stuti)

Sri Maha kanesa pamca Ratnam

Sata astottara kanesa namavali

Sata astottara kanesa Stotaram nama

Kanesa armor

Kanesa sotasa namavali, sotasanama Stotaram

Ganapati kakara astottara Stotaram satanama

Ganapati kakara astottara namavali sata

Kanesa mahimna Stotaram

Kanesa mamkalastakam

Maha Ganapati Stotaram sahasranama

Kanesa tvatasanama Stotaram

Hanuman calisa

Amjaneya tamtakam

Hanuman astottara namavali sata

Suryastakam

Aditya hrutayam

Aditya armor

Surya armor

Arati pratahkala siriti Sai Baba - kakata arati

Arati matyahnakala siriti Sai Baba - matyahna arati

Arati sayamkala siriti Sai Baba - Tubal arati

Arati ratrikala siriti Sai Baba - sej arati

Sai testicles astottara namavali sata

Sata astottara suprahmanya namavali

Sata astottara rakavemtra namavali

Laksmi narasimha astottara namavali sata

Gayatri astottara namavali sata

Sata Sri nama Stotaram ramastottara

Nava kraha Stotaram

Mamtra puspam

Suprahmanya astakam Stotaram karavalampa

Ratna pamca suprahmanya Stotaram

Kamka Stotaram

Sani vajrapamjara armor

Camtra armor

Rahu armor

Ketu armor

Sukra armor

Wed armor

Amkaraka shield (kuja shield)

Pruhaspati shield (Guru shield)


ENGLISH

1.Vishnu Sahasranamam

2.Lalitha Sahasranamam

3.Hanuman Chalisa and Aanjaneya Dandakam

4.Shiva Stuthi

5.Lingastakam

6.Bilwastakam

7.Shivastakam

8.Vishwanathastakam

9.Sai Baba Aarathis

10.Vinayaka Pancharatnam

11.Kala Bhairavastakam

12.Venkateshwara Suprabhatam

13.Govinda Namalu

14.Venkateshwara Stotram

15. Annapurna Ashtakam

16. Jyothirlingashtakam

17. Shiva Mahimna Stotram

18. Maha Laxmi Stotram

19. Ganapathi Sankata Nashana Stotram

20. Ganesha Mangalashtakam

21. Dwadasha Jyothirlinga Stotram

22. Rudrashtakam

23. Dharidrya Dahana Stotram

24. Shiva Panchakshari Stotram

25. Shiva Thandava Stotram

26. Ashtalaxmi Stotram

27. Mahishasura Mardhini Stotram

28. Lalitha Pancharatna Stotram

29. Achyutashtakam

30. Aditya Hrudayam

and

More more 100+


UNIQUE Features:

- Create your list of stotras for easy read.

- Request a stothra you needed.

- Highest number of stotras in single app


All stothras

easy-to-read format on any mobile device

This app has all stothras to read daily.


List of Stothras:

FULL LIST:

-----------------

ஶிவாஷ்டகம்

சம்த்ர ஶேகராஷ்டகம்

காஶீ விஶ்வ னாதாஷ்டகம்

லிங்காஷ்டகம்

பில்வாஷ்டகம்

ஶிவ பஞ்சாக்ஷரி ஸ்தோத்ரம்

னிர்வாண ஷட்கம்

தக்ஷிணா மூர்தி ஸ்தோத்ரம்

ருத்ராஷ்டகம்

ஜகன்னாதாஷ்டகம்

ஶிவ அஷ்டோத்தர ஶத னாமாவளி

கால பைரவாஷ்டகம்

தோடகாஷ்டகம்

ஶிவ ஸஹஸ்ர னாம ஸ்தோத்ரம்

உமா மஹேஶ்வர ஸ்தோத்ரம்

ஶிவ அஷ்டோத்தர ஶத னாம ஸ்தோத்ரம்

ஶிவ தாம்டவ ஸ்தோத்ரம்

த்வாதஶ ஜ்யோதிர்லின்க ஸ்தோத்ரம்

அர்த னாரீஶ்வர அஷ்டகம்

ஶிவ கவசம்

ஷிவ மஹிம்னா ஸ்தோத்ரம்

மன்யு ஸூக்தம்

ஶிவ மன்களாஷ்டகம்

ஶிவ ஷடக்ஷரீ ஸ்தோத்ரம்

ஶிவாபராத க்ஷமாபண ஸ்தோத்ரம்

தாரித்ர்ய தஹன ஶிவ ஸ்தோத்ரம்

ஶிவ புஜம்க ப்ரயாத ஸ்தோத்ரம்

னாராயண ஸூக்தம்

ஶ்ரீ வேம்கடேஶ்வர ஸுப்ரபாதம்

மதுராஷ்டகம்

ராம ரக்ஷா ஸ்தோத்ரம்

ஶ்ரீ வேம்கடேஶ்வர ஸ்தோத்ரம்

ஶ்ரீ வேம்கடேஶ மம்களாஶாஸனம்

ஶ்ரீ வேம்கடேஶ்வர ப்ரபத்தி

ஶ்ரீ விஷ்ணு ஸஹஸ்ர னாம ஸ்தோத்ரம்

க்றுஷ்ணாஷ்டகம்

ஶ்ரீ வேம்கடேஶ்வர அஷ்டோத்தர ஶத னாமாவளி

அச்யுதாஷ்டகம்

கோவிம்த னாமாவளி

பால முகுன்தாஷ்டகம்

ஶ்ரீ வேம்கடேஶ்வர வஜ்ர கவச ஸ்தோத்ரம்

விஷ்ணு ஷட்பதி

ஶ்ரீ ராம பன்ச ரத்ன ஸ்தோத்ரம்

னாராயண ஸ்தோத்ரம்

கோவிம்தாஷ்டகம்

லக்ஷ்மீ ன்றுஸிம்ஹ கராவலம்ப ஸ்தோத்ரம்

ஶ்ரீ ராமாஷ்டோத்தர ஶத னாமாவளி

ஶ்ரீ க்றுஷ்னாஷ்டோத்தர ஶத னாமாவலி

அனம்த பத்மனாப ஸ்வாமி அஷ்டோத்தர ஶத னாமாவளி

ಶ್ರೀ ವಿಷ್ಣು ಅಷ್ಟೋತ್ತರ ಶತ ನಾಮ ಸ್ತೋತ್ರಮ್

னாராயண கவசம்

கோபால க்றுஷ்ண தஶாவதாரம்

ஶ்ரீ ராம மம்களாஶஸனம் (ப்ரபத்தி ‌உ மம்களம்)

ஶ்ரீ ஸூக்தம்

துர்கா ஸூக்தம்

மஹா லக்ஷ்ம்யஷ்டகம்

ஶ்ரீ லக்ஷ்மீ அஷ்டோத்தர ஶதனாம ஸ்தோத்ரம்

ஶ்ரீ லலிதா ஸஹஸ்ர னாம ஸ்தோத்ரம்

கனக தாரா ஸ்தோத்ரம்

ஶ்ரீ மஹா லக்ஷ்மீ அஷ்டோத்தர ஶத னாமாவளி

ஶ்ரீ மஹிஷாஸுர மர்தினீ ஸ்தோத்ரம்

ஶ்ரீ அன்னபூர்ணா ஸ்தோத்ரம்

லலிதா பம்ச ரத்னம்

ஶ்ரீ துர்கா அஷ்டோத்தர ஶத னாம ஸ்தோத்ரம்

அஷ்ட லக்ஷ்மீ ஸ்தோத்ரம்

ஸரஸ்வதீ ஸ்தோத்ரம்

அஷ்டாதஶ ஶக்திபீட ஸ்தோத்ரம்

லலிதா அஷ்டோத்தர ஶத னாமாவளி

ஸரஸ்வதி அஷ்டோத்தர ஶத னாமாவளி

ஸர்வதேவ க்றுத ஶ்ரீ லக்ஷ்மீ ஸ்தோத்ரம்

துர்கா அஷ்டோத்தர ஶத னாமாவளி

ஶ்ரீ துர்கா னக்ஷத்ர மாலிகா ஸ்துதி

ஶ்ரீ துர்கா ஸஹஸ்ர னாம ஸ்தோத்ரம்

ஶ்ரீ லலிதா ஸஹஸ்ர னாமாவளி

னவ துர்கா ஸ்தோத்ரம்

ஶ்ரீ ஸரஸ்வதீ அஷ்டோத்தர ஶத னாம ஸ்தோத்ரம்

தேவீ அஶ்வதாடீ (அம்பா ஸ்துதி)

ஶ்ரீ மஹா கணேஶ பம்ச ரத்னம்

கணேஶ அஷ்டோத்தர ஶத னாமாவளி

கணேஶ அஷ்டோத்தர ஶத னாம ஸ்தோத்ரம்

கணேஶ கவசம்

கணேஶ ஷோடஶ னாமாவளி, ஷோடஶனாம ஸ்தோத்ரம்

கணபதி ககார அஷ்டோத்தர ஶதனாம ஸ்தோத்ரம்

கணபதி ககார அஷ்டோத்தர ஶத னாமாவளி

கணேஶ மஹிம்னா ஸ்தோத்ரம்

கணேஶ மம்களாஷ்டகம்

மஹா கணபதி ஸஹஸ்ரனாம ஸ்தோத்ரம்

கணேஶ த்வாதஶனாம ஸ்தோத்ரம்

ஹனுமான் சாலீஸா

ஆம்ஜனேய தம்டகம்

ஹனும அஷ்டோத்தர ஶத னாமாவளி

ஸூர்யாஷ்டகம்

ஆதித்ய ஹ்றுதயம்

ஆதித்ய கவசம்

ஸூர்ய கவசம்

ஷிரிடி ஸாயி பாபா ப்ராதஃகால ஆரதி - காகட ஆரதி

ஷிரிடி ஸாயி பாபா மத்யாஹ்னகால ஆரதி - மத்யாஹ்ன ஆரதி

ஷிரிடி ஸாயி பாபா ஸாயம்கால ஆரதி - தூப் ஆரதி

ஷிரிடி ஸாயி பாபா ராத்ரிகால ஆரதி - ஷேஜ் ஆரதி

ஸாயி பாப அஷ்டோத்தர ஶத னாமாவளி

ஸுப்ரஹ்மண்ய அஷ்டோத்தர ஶத னாமாவளி

ராகவேம்த்ர அஷ்டோத்தர ஶத னாமாவளி

லக்ஷ்மீ னரஸிம்ஹ அஷ்டோத்தர ஶத னாமாவளி

காயத்ரி அஷ்டோத்தர ஶத னாமாவளி

ஶ்ரீ ராமாஷ்டோத்தர ஶத னாம ஸ்தோத்ரம்

னவ க்ரஹ ஸ்தோத்ரம்

மம்த்ர புஷ்பம்

ஸுப்ரஹ்மண்ய அஷ்டகம் கராவலம்ப ஸ்தோத்ரம்

ஸுப்ரஹ்மண்ய பம்ச ரத்ன ஸ்தோத்ரம்

கம்கா ஸ்தோத்ரம்

ஶனி வஜ்ரபம்ஜர கவசம்

சம்த்ர கவசம்

ராஹு கவசம்

கேது கவசம்

ஶுக்ர கவசம்

புத கவசம்

அம்காரக கவசம் (குஜ கவசம்)

ப்றுஹஸ்பதி கவசம் (குரு கவசம்)


ENGLISH

1.Vishnu Sahasranamam

2.Lalitha Sahasranamam

3.Hanuman Chalisa and Aanjaneya Dandakam

4.Shiva Stuthi

5.Lingastakam

6.Bilwastakam

7.Shivastakam

8.Vishwanathastakam

9.Sai Baba Aarathis

10.Vinayaka Pancharatnam

11.Kala Bhairavastakam

12.Venkateshwara Suprabhatam

13.Govinda Namalu

14.Venkateshwara Stotram

15. Annapurna Ashtakam

16. Jyothirlingashtakam

17. Shiva Mahimna Stotram

18. Maha Laxmi Stotram

19. Ganapathi Sankata Nashana Stotram

20. Ganesha Mangalashtakam

21. Dwadasha Jyothirlinga Stotram

22. Rudrashtakam

23. Dharidrya Dahana Stotram

24. Shiva Panchakshari Stotram

25. Shiva Thandava Stotram

26. Ashtalaxmi Stotram

27. Mahishasura Mardhini Stotram

28. Lalitha Pancharatna Stotram

29. Achyutashtakam

30. Aditya Hrudayam

and

More more 100+

Devotional Mantras in Tamil - ਵਰਜਨ 1.0

(05-06-2017)
ਹੋਰ ਵਰਜਨ

ਅਜੇ ਤੱਕ ਕੋਈ ਸਮੀਖਿਆ ਜਾਂ ਰੇਟਿੰਗ ਨਹੀਂ ਹੈ! ਪਾਓਣ ਲਈ ਕਿਰਪਾ ਕਰਕੇ

-
0 Reviews
5
4
3
2
1

Devotional Mantras in Tamil - ਏਪੀਕੇ ਜਾਣਕਾਰੀ

ਏਪੀਕੇ ਵਰਜਨ: 1.0ਪੈਕੇਜ: com.ng.tamil.devotional.stotras
ਐਂਡਰਾਇਡ ਅਨੁਕੂਲਤਾ: 4.2.x+ (Jelly Bean)
ਡਿਵੈਲਪਰ:bngsappsਅਧਿਕਾਰ:2
ਨਾਮ: Devotional Mantras in Tamilਆਕਾਰ: 3.5 MBਡਾਊਨਲੋਡ: 36ਵਰਜਨ : 1.0ਰਿਲੀਜ਼ ਤਾਰੀਖ: 2019-08-17 09:13:24
ਘੱਟੋ ਘੱਟ ਸਕ੍ਰੀਨ: SMALLਸਮਰਥਿਤ ਸੀਪੀਯੂ: ਪੈਕੇਜ ਆਈਡੀ: com.ng.tamil.devotional.stotrasਐਸਐਚਏ1 ਦਸਤਖਤ: 11:EC:6E:A0:53:11:0E:0D:C9:57:B9:31:6E:6F:58:BC:69:88:33:7Fਘੱਟੋ ਘੱਟ ਸਕ੍ਰੀਨ: SMALLਸਮਰਥਿਤ ਸੀਪੀਯੂ: ਪੈਕੇਜ ਆਈਡੀ: com.ng.tamil.devotional.stotrasਐਸਐਚਏ1 ਦਸਤਖਤ: 11:EC:6E:A0:53:11:0E:0D:C9:57:B9:31:6E:6F:58:BC:69:88:33:7F

Devotional Mantras in Tamil ਦਾ ਨਵਾਂ ਵਰਜਨ

1.0Trust Icon Versions
5/6/2017
36 ਡਾਊਨਲੋਡ3.5 MB ਆਕਾਰ
ਡਾਊਨਲੋਡ ਕਰੋ
appcoins-gift
Bonus GamesWin even more rewards!
ਹੋਰ
Secret Island - The Hidden Obj
Secret Island - The Hidden Obj icon
ਡਾਊਨਲੋਡ ਕਰੋ
Guns of Glory: Lost Island
Guns of Glory: Lost Island icon
ਡਾਊਨਲੋਡ ਕਰੋ
RAID: Shadow Legends
RAID: Shadow Legends icon
ਡਾਊਨਲੋਡ ਕਰੋ
Mecha Domination: Rampage
Mecha Domination: Rampage icon
ਡਾਊਨਲੋਡ ਕਰੋ
Marvel Contest of Champions
Marvel Contest of Champions icon
ਡਾਊਨਲੋਡ ਕਰੋ
Asphalt Legends Unite
Asphalt Legends Unite icon
ਡਾਊਨਲੋਡ ਕਰੋ
RUTUBE: видео, шоу, трансляции
RUTUBE: видео, шоу, трансляции icon
ਡਾਊਨਲੋਡ ਕਰੋ
Rush Royale: Tower Defense TD
Rush Royale: Tower Defense TD icon
ਡਾਊਨਲੋਡ ਕਰੋ
Brick Ball Fun-Crush blocks
Brick Ball Fun-Crush blocks icon
ਡਾਊਨਲੋਡ ਕਰੋ
My Home Makeover: House Design
My Home Makeover: House Design icon
ਡਾਊਨਲੋਡ ਕਰੋ
Pokemon: Here we go
Pokemon: Here we go icon
ਡਾਊਨਲੋਡ ਕਰੋ

ਇੱਕੋ ਸ਼੍ਰੇਣੀ ਵਾਲਿਆਂ ਐਪਾਂ